Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποστολή Προϊόντων | Επιστροφές

Κόστος Αποστολής

Τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, αποστέλλονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα, εάν η αγορά σας πραγματοποιήθηκε σε ώρες καταστημάτων, αλλιώς, την επόμενη ημέρα το πρωί. Το δέμα σας, μπορεί να είναι την ίδια ή την επόμενη ημέρα στον χώρο σας εάν η διεύθυνση αποστολής βρίσκεται εντός των κεντρικών πόλεων της χώρας μας και εντός τριών ημερών στην περίπτωση που πρέπει να αποσταλλεί σε δυσπρόσιτες περιοχές.
Επειδή θα θέλαμε να προσφέρουμε πραγματικά ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες, στην περίπτωση που το προϊόν που έχετε επιλέξει βρίσκεται σε έλλειψη θα ενημερωθείτε την ίδια ημέρα και θα μας ενημερώσετε εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο άλλο από τα προϊόντα μας, ή θα θέλατε να ακυρώσετε την παραγγελεία σας.
Εμείς είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειάζεστε στις αγορές σας για το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο, Υγρών Αναπλήρωσης και των Αξεσουάρ.
Το κόστος Αποστολής είναι απλό : Αποστολές προς Αθήνα , ΔΩΡΕΑΝ. Αποστολές προς Επαρχία 4,00 € .
Για τις αγορές από 30€ και άνω, σας κάνουμε δώρο το κόστος της αποστολής.(Αφορά αποστολές επαρχίας).
ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του καταστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά τον χρόνο που συμφωνήθηκε κατόπιν της συνεννόησης με το κατάστημα, τότε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Η επιστροφή των προϊόντων με χρέωση του καταστήματος θα πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που παρελήφθη το προϊόν από τον πελάτη. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί από το κατάστημα, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με αποστολή ταχυδρομικής επιταγής στο όνομα και τη διεύθυνση του πελάτη. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.