Πως λειτουργεί το ηλεκτρονικο τσιγαρο;

Tο ηλεκτρονικο τσιγαρο αποτελείται από τρία μέρη. Την μπαταρία, τον ατμοποιητή και το αναλώσιμο φίλτρο. Όταν ο χρήστης του εισπνεύσει, υπάρχει ένας λαμπτήρας LED στην άκρη της μπαταριάς όπου ενεργοποιείται αυτόματα. Ο ατμοποιητής θερμαίνει τον αέρα στη ηλεκτρονική συσκευή σε υψηλή θερμοκρασία ώστε να ατμοποιηθεί το υγρό νικοτίνης που βρίσκεται στο αναλώσιμο φίλτρο. Ο ατμός εισπνέεται και προσομοιώνει πλήρως την εμπειρία του καπνίσματος και ο χρήστης μένει απόλυτα ικανοποιημένος.
Ο προσημειωμένος "καπνός" είναι στην πραγματικότητα μόνο υδρατμοί που διαλύονται σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να αφήσουν καμία μυρωδιά.

Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Το κατάστημά μας, είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ. Ξεκινήσαμε το 2010 ως κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και αξεσουάρ αποκλειστικά της εταιρείας OVALE, ενώ δύο χρόνια αργότερα γίναμε μέλος της αλυσίδας καταστημάτων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ παρέχοντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα ακόμα και για τους πιο φανατικούς καπνιστές που επιλέγουν τον εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, ηλεκτρονικά τσιγάρα, συσκευές mod, ατμοποιητές, αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, φορτιστές μπαταριών και πιστοποιημένα υγρά ατμίσματος είτε με γεύσεις κανονικών τσιγάρων είτε φρουτώδεις , γλυκιές και αρωματικές γεύσεις.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 88 στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι από τη στάση του τραμ "Αμφιθέας". Εαν μας επισκεφθείτε με το αυτοκίνητό σας, υπάρχει χώρος στάθμευσης για να διευκολύνει τους πελάτες μας.

Ιστότοπος: www.atmistirio.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Back To Top

Back To Top

Atmistirio.gr: Τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου παράγονται από πιστοποιημένες Ευρωπαϊκές Φαρμακοβιομηχανίες.