Πως μπορώ να ξέρω πότε χρειάζεται να επαναφορτίσω την μπαταρία;

Στις περισσότερες περιπτώσεις αναβοσβήνει ο λαμπτήρας που βρίσκεται στην άκρη της μπαταριάς για να σας δείξει ότι χρειάζεται επαναφόρτιση. Συνήθως στις συσκευασίες, υπάρχει και μια εφεδρική μπαταρία για να την αντικαταστήσετε στο ηλεκτρονικο τσιγαρο, όσο η μπαταρία θα επαναφορτίζεται.
Επίσης, αν αισθάνεστε ότι εισπνέετε λιγότερο ατμό ή δυσκολεύεστε πολύ να εισπνεύσετε ατμό, τότε ίσως η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση. Βεβαιωθείτε όμως πρώτα ότι έχει τοποθετηθεί σωστά η μπαταριά και το φίλτρο στο σώμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Επίσης βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση το αναλώσιμο φίλτρο.

Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Το κατάστημά μας, είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ. Ξεκινήσαμε το 2010 ως κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και αξεσουάρ αποκλειστικά της εταιρείας OVALE, ενώ δύο χρόνια αργότερα γίναμε μέλος της αλυσίδας καταστημάτων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ παρέχοντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα ακόμα και για τους πιο φανατικούς καπνιστές που επιλέγουν τον εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, ηλεκτρονικά τσιγάρα, συσκευές mod, ατμοποιητές, αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, φορτιστές μπαταριών και πιστοποιημένα υγρά ατμίσματος είτε με γεύσεις κανονικών τσιγάρων είτε φρουτώδεις , γλυκιές και αρωματικές γεύσεις.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 88 στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι από τη στάση του τραμ "Αμφιθέας". Εαν μας επισκεφθείτε με το αυτοκίνητό σας, υπάρχει χώρος στάθμευσης για να διευκολύνει τους πελάτες μας.

Ιστότοπος: www.atmistirio.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Back To Top

Back To Top

Atmistirio.gr: Τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου παράγονται από πιστοποιημένες Ευρωπαϊκές Φαρμακοβιομηχανίες.