Πόση ώρα χρειάζεται για να επαναφορτιστεί η μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Αυτό διαφέρει από είδος σε είδος (pen-style, mini, cigar κτλ.), αλλά κατά μέσο όρο μια νέα μπαταρία χρειάζεται τρεις ώρες για να φορτιστεί πλήρως την πρώτη φορά. Τις υπόλοιπες φόρες που θα επαναφορτιστεί θα χρειαστεί δυο ώρες περίπου.
Οι περισσότεροι φορτιστές έχουν μια φωτεινή ένδειξη που ενεργοποιείται, για να σας ειδοποιήσει ότι η φόρτιση της μπαταριάς ολοκληρώθηκε.

Είναι επίσης κάτι που διαφέρει από είδος σε είδος (pen-style, mini, cigar κτλ.). Κατά μέσο όρο μια μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί πάνω 300 φορές.

Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Το κατάστημά μας, είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ. Ξεκινήσαμε το 2010 ως κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και αξεσουάρ αποκλειστικά της εταιρείας OVALE, ενώ δύο χρόνια αργότερα γίναμε μέλος της αλυσίδας καταστημάτων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ παρέχοντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα ακόμα και για τους πιο φανατικούς καπνιστές που επιλέγουν τον εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, ηλεκτρονικά τσιγάρα, συσκευές mod, ατμοποιητές, αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, φορτιστές μπαταριών και πιστοποιημένα υγρά ατμίσματος είτε με γεύσεις κανονικών τσιγάρων είτε φρουτώδεις , γλυκιές και αρωματικές γεύσεις.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 88 στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι από τη στάση του τραμ "Αμφιθέας". Εαν μας επισκεφθείτε με το αυτοκίνητό σας, υπάρχει χώρος στάθμευσης για να διευκολύνει τους πελάτες μας.

Ιστότοπος: www.atmistirio.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Back To Top

Back To Top

Atmistirio.gr: Τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου παράγονται από πιστοποιημένες Ευρωπαϊκές Φαρμακοβιομηχανίες.