Τι είναι η προπυλενογλυκόλη;

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει καθορίσει την προπυλενογλυκόλη "γενικά αναγνωρισμένη ως ασφαλή" ουσία για χρήση σε τρόφιμα, καλλυντικά και φάρμακα. Χρησιμοποιείται για χρωματισμό των τροφίμων, άρωμα, ως πρόσθετο για τη διατήρηση των τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών, και σε συσκευές που προσομοιώνουν καπνό. Η προπυλενογλυκόλη υπάρχει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο για να κάνει τον ατμό να μοιάζει περισσότερο με καπνό και για να διατηρεί την γεύση των φίλτρων.

Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Το κατάστημά μας, είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ. Ξεκινήσαμε το 2010 ως κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και αξεσουάρ αποκλειστικά της εταιρείας OVALE, ενώ δύο χρόνια αργότερα γίναμε μέλος της αλυσίδας καταστημάτων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ παρέχοντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα ακόμα και για τους πιο φανατικούς καπνιστές που επιλέγουν τον εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, ηλεκτρονικά τσιγάρα, συσκευές mod, ατμοποιητές, αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, φορτιστές μπαταριών και πιστοποιημένα υγρά ατμίσματος είτε με γεύσεις κανονικών τσιγάρων είτε φρουτώδεις , γλυκιές και αρωματικές γεύσεις.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 88 στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι από τη στάση του τραμ "Αμφιθέας". Εαν μας επισκεφθείτε με το αυτοκίνητό σας, υπάρχει χώρος στάθμευσης για να διευκολύνει τους πελάτες μας.

Ιστότοπος: www.atmistirio.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Ηλεκτρονικά Τσιγάρα "Ατμιστήριο"

Back To Top

Back To Top

Atmistirio.gr: Τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου παράγονται από πιστοποιημένες Ευρωπαϊκές Φαρμακοβιομηχανίες.