Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το κατάστημά μας

Το κατάστημά μας, είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ. Ξεκινήσαμε το 2010 ως κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και αξεσουάρ  αποκλειστικά της εταιρείας OVALE, ενώ δύο χρόνια αργότερα γίναμε μέλος της αλυσίας καταστημάτων Hλεκτρονικοτσιγαραδικο παρέχοντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα ακόμα και για τους πιο φανατικούς καπνιστές που επιλέγουν αυτό τον εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος , το άτμισμα.  

Από τον Ιούνιο του 2015 , λειτουργούμε ως ανεξάρτητο κατάστημα (Atmistirio.gr) , έχοντας πλέον μεγαλύτερη ευελιξία στα προιόντα που μπορούμε να έχουμε , με γνώμονα την ποιότητα πρωτίστως αλλά και τις καλύτερες τιμές.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, ηλεκτρονικά τσιγάρα, συσκευές mod, ατμοποιητές, αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, φορτιστές μπαταριών και πιστοποιημένα υγρά , είτε με γεύσεις κανονικών τσιγάρων είτε φρουτώδεις και γλυκιές γεύσεις , από τις μεγαλύτερες εταιρίες  παγκοσμίως.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 88 στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι από τη στάση του τραμ "Αμφιθέας". Εαν μας επισκεφθείτε με το αυτοκίνητό σας, υπάρχει χώρος στάθμευσης για να διευκολύνει τους πελάτες μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να σας λύσουμε κάθε απορία που μπορεί να έχετε , για ό,τι αφορά τον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.